Vissza az előző oldalra Suhai Gábor

Suhai Gábor

Pszichológusként végeztem az ELTE-n, azóta tanítok (ELTE, DE, SOTE, BME), pszichológusként, trénerként, coachként és szervezetfejlesztési tanácsadóként dolgozom. 2004-ben lovastúra-vezetői, 2007-ben lovaspszichoterapeuta, 2008-ban nemzetközi lovastréner képesítést szereztem, kiegészítendő számos módszerspecifikus végzettségemet (autogén tréning, pszichodráma, hipnózis, akciótanulás, brief coaching, Belbin, GPOP, MTL). 2012-ben munka- és szervezet szakpszichológusi címmel kerekítettem le a sort.

Coachként és trénerként főleg integrálok, visszajelzek és konfrontálok, mert hiszem és tapasztalom, hogy a hatékony készség- és kompetenciafejlesztés motorja az önismeret, a szervezetben és a csoportban felhalmozott tudást és tapasztalatot is kiaknázó önfejlesztési folyamat.
Módszertanilag mindig eklektikusan és eredményorientáltan dolgozom, függetlenül attól, hogy  tréningről, egyéni vagy team coachingról van szó. Az Action Learningtől a ló mediálta coachingon vagy a pszichodramatikus elemeken át a vezetéselméleti modellek gyakorlati alkalmazásáig terjedő eszköztárból illesztem össze azokat az elemeket, melyek a kliens személyiségét, a csoport dinamikáját és motivációját is figyelembe véve a legadekvátabban szolgálják a kitűzött célok megvalósítását vagy megközelítését.

16 éves klasszikus pszichoterápiás tapasztalataimra éppúgy támaszkodom, mint egyetemi kutatói hátteremre vagy az EQ-Skill felépítése és vezetése közben bennem zajló tapasztalati tanulás eredményeire.

Szűkebb érdeklődési területem a szervezeten belüli integrált képzés-fejlesztési rendszerek kialakítása, az önismereti bázisú vezetői hatékonyságfejlesztés, a teljesítménymenedzsment, valamint a változáskezelés. 

 

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »