Rólunk mondták

   

  "Kedves EQ-Skill csapat, köszönöm nektek az ötletet, hogy szaktudásotokkal hozzájárultatok ahhoz, hogy jobb vezető lehessek."
   
  Non-profit Vezetői Akadémia 2016

 • "A leghasznosabb, legélvezetesebb, és megítélésem szerint a számomra legfontosabb program volt az elmúlt 10 évben. Köszönöm!"
 • "Azonnal használható tudást ad, tanulásra ösztönöz"
 • "Nagyon várom a folytatást, köszönöm a két napot"

 

Horse Dream Train The Trainer Szeminárium 2015. október
résztvevői visszajelzések

 


 •  „Résztvevője voltam az első magyarországi lovas trénerképzőnek - HorseDream TTT Seminar - az EQ-Skill kiváló trénereivel és jó fej csoporttársakkal. Nem csak érdekes és hasznos volt, hanem gondolatébresztő, mélyen felkavaró is.” – Pinterics Judit, Főnix Coaching & Consulting Kft. 
 • „Köszönöm az EQ-Skill profi csapatának az élményt és a sok-sok felismerést és megerősítést!”– Horváth-Tóth Boglárka, Klicker Consulting Kft. 

  Horse Dream Train The Trainer Szeminárium 2015
  résztvevői visszajelzések az I. modulról

"Nagyon érdekes tapasztalat volt számomra a lovakkal közös munka: azt vallom, hogy hogy fel lehet tárni egy problémát egy teremben is, de más a hatása, ha mindez egy lovardában, lovakkal történik. Olyan élményt ad, ami egyszerűen bevésődik az ember fejébe.  Tiszta és határozott kommunikáció, partnership és a tekintély viszonya és aránya: ezekről tanultam a legtöbbet a lovaktól, a lovakkal."

Kiss - Kalló László, Lufthansa Systems Hungária


 • "Végre láttam egy módszertant a gyakorlatban is működni."
 • "Csapatmunka, rögtön beépülő információk."
 • "Intenzív, feladatorientált csoportmunka, azonnali értékeléssel."
 • "Önismeret, visszajelzések, hasznosíthatóság."
 • "Rugalmasság, elmélet a gyakorlatban."

Wolters Kluwer Felső- és középvezetői Akadémia 2014
résztvevőinek visszajelzései a Leading Self és Action Learning csoportokról


"Mi lehet a tréning hozama a munkádban?"

 • "Erősebb csapatmunka, koncentráltabban felépített tervek."
 • "Csapatom irányításában alkalmazni fogom az itt tanultakat."
 • "Tervezettség, magasabb motiválás elérése a coaching technika alkalmazásával, fókuszáltabb célmeghatározás és feladat delegálás."
 • "Középvezetői érdekeim hatékonyabb érvényesítése."
 • "Kollégáimmal, beosztottjaimmal könnyebb együttműködés."
 • "Fejlődés és fejlesztés mind szakmai, mind emberi tevékenységekben."
 • "Több ember-ismeret."
 • "Alaposabb és jobb megértés, fókuszált megoldási akciók."
 • "A jó kérdezés tudatos használata."

Az Invitel Leading Force 2014 középvezetői képzés
résztvevőinek visszajelzései


 •  "A lovak segítségével teljesen új megvilágításba került a saját vezetői működésemmel és a személyiségemmel végzett munka."
 • "Számos meglepő visszajelzést kaptam magamról és nem egy rejtett erősségemet fedeztem fel a tréning során." 
 • "A lovak tartotta tükör tényleg működik..."

Lufthansa Systems Hungária. 2014, felsővezetői lovastréning


 • "Példaértékű, csoport minden rezdülését figyelő, és arra reagáló tréner! Köszönöm! Várom a következő alkalmat..."
 • "Pontosan feltérképezte a csoport igényeit és hatékonyságát, ennek megfelelően alakította a csoport tevékenységét, rávilágított a megértést gátló pontokra, a javítandó elemekre. Kemény véleményt is megfogalmazva segítette a csoport munkáját, jövőbeni jobb teljesítményét."
 • "Lehetővé tette, hogy a kritikus pillanatokban a csoportnak ki kelljen dolgoznia magából a megoldást, nem engedte, hogy fontos és le nem zárt (ki nem beszélt) témákat átugorjunk!"
 • "Egyrészt azért tetszett, mert szimpatikus rugalmasságot mutatott a tréner az igényeink irányában (pl. nyitó-záró kör hanyagolása), másrészt azért, mert mégis úgy tudott mozgatni minket, hogy önként együttműködtünk, sokszor az eredeti szándékaink ellenére is."

E.ON Hungária Zrt, középvezetői képzések résztvevői visszajelzései


"Számomra meglepő volt az, mennyire megérint – állatokhoz különösebben nem vonzódó embereket is – a ló meditálta módszertan... Rám annak a felismerése tette a legnagyobb hatást, hogy egy - első ránézésre nem különösebben bonyolultnak tűnő - helyzet személyesen és környezet által megélt benyomásai is mennyire különbözőek lehetnek. A módszert különösen újszerűnek és hasznosnak találom, mind önismereti, mind vezetőfejlesztési területen."

Dr. Strén Bertalan, HR specialista, Malév


 •  "A tapasztalataimat tekintve mindenképp kiemelném, hogy az általatok leírt és bemutatott módszer minden képzeletet felülmúlt."
 • "Amit észrevettem, hogy nagyon gyors és egyértelmű visszajelzéseket kaphat itt mindenki saját magáról, arról ahogyan a feladatot próbálja megoldani, ahogyan a lovakhoz viszonyul."

Résztvevői visszajelzések az EQ-Skill 2011. február 09.-én megrendezett lovastréning módszertani bemutatójáról


" Kezdetben nem minden felsővezetőnk rajongott az ötletért, hogy a lovak ösztönös képességeit kihasználva fejlesszük saját magunkat, az ötlet szokatlannak és nagyon bizarrnak tűnt. Az első előkészítő interjúk után azonban már oldódott a hangulat, de igazából a tréning során a "saját bőrünkön való megtapasztalás" gyújtotta fel a reményt bennünk, hogy valóban egy nagyon hasznos és értékes képzés részesei lehetünk. A lovak reakcióját a mi viselkedésünkre minden feladat után értelmeztük a trénerekkel, s igazából így lett kerek a kép.
Mindenkinek ajánlom ezt a szokatlan, de valóban hosszútávon emlékezetes fejlesztést, aki nyitott arra, hogy olyan "független" szakértőktől, mint a lovaktól, elfogadja a viselkedésére, jellemére vonatkozó ösztönszerű reakciók értelmezését, ezzel is segítve a jelenlegi vezetői viselkedésének mélyebb megértését és annak jövőbeli továbbfejlesztését.
A képzés helyszíne - egy karmacsi lovarda - már önmagában is egy rendkívüli kikapcsolódást biztosító, csodálatos helyszín Hévíz mellett, ahol a látvány gyönyörűsége és a helyiek kedvessége csak tovább fokozza az emlékeink felejthetetlenségét.
"

Szijjné Kállai Ildikó, Humán erőforrás igazgató,
Praktiker Magyarország Kft, felsővezetői tréningprogram

 • "Új csodavilág nyílt meg – valósághű visszajelzések."
 • "Új hely, új módszer, szép környezet, szakértő trénerek, akik komolyan veszik a munkájukat és valóban új tudást tudnak átadni."

"Kedves Gábor!

Szeretném, ha az általatok megszervezett vezetői lovastréningről meghallgatnád a véleményemet. Miután én nem voltam még „lóközelben”, egy kicsit tartottam ezektől a nagytestű, erős állatoktól. Az első meglepetésemet az okozta, hogy minden ló külön egyéniség. Aztán arra is rájöttem, hogy engem is sokkal hamarabb kiismernek a lovak, mint bármely ember!  Itt nincs megmagyarázás, hivatkozás, pozíció, csak az elfogadás vagy a visszautasítás. Megtalálni a módszert, hogy a ló együttműködjön velem, ez volt az egyik, különleges vezetői feladatom. Az emberekkel  majdnem könnyebb bánni…
A legnagyobb sikerem az volt, hogy egy makrancosabb lovat is sikerült „működésre bírnom”, erőszak nélkül! Azóta szeretem a lovakat, tudok róluk mesélni saját élményeket, és vágyom újból, hogy lovakkal lehessek. Köszönöm Nektek ezt a különleges élményt!"

Kurali István,  üzemigazgató, Volánbusz zRt.


"Nagy rajongója és elkötelezettje vagyok a lovaknak és a lovaglásnak, de bevallom, kezdetben én is szkeptikus voltam: vezetőfejlesztés lovak segítségével….??
Aztán aggodalmamat legyőzte a kíváncsiságom és nagyon örülök, hogy így történt. Ugyan előttem állt még az erőpróba, hogy menedzsmentünk tagjaival is elfogadtassam ezt a „képtelennek látszó ötletet”, de Suhai Gábor türelmes válaszaival eloszlatta a kételyeket. Belevágtunk és bebizonyosodott: nagyszerűen lehet felsővezetői csapatot építeni és együttműködést fejleszteni lovak segítségével!
Nem szeretném leleplezni a dolog mikéntjét, inkább azt tanácsolom minden HR vezetőnek, hogy próbálják ki menedzsmentjükkel ezt a tréninget, mert nem szokványos „paneltréninget” és élményeket kaphatnak. Annyit azért elárulok: a titok nyitja az utóhatásban rejlik."

Üdvözlettel: P. Átol Zita
HR vezető, JKH Nagyker Kft.


 • "Dinamikus, változatos programok, konkrét, pontos értékelések."
 • "Ötletes, konkrét, figyelmes, tartalmas, változatos, remekül megtervezett."
 • "Közvetlen hangulat, célravezető programok, játszva tanítás."
 • "Outdoor és indoor elemek megfelelő aránya, eredményes megbeszélések az okok feltárásával."
 • "Pontosság, jól tervezett és strukturált, "testre szabott" tematika."

.A.S.A Magyarország Kft, együttműködésfejlesztés


"A coach vezetve, de abszolút alkalmazkodva az egyéni igényeimhez, a megfelelő didaktikai eszközök használatával (szemléletes példák, szituációs gyakorlatok stb.) biztosította a kitűzött célok mentén a munkát. Az egyes tréningórák komoly odafigyelést, néha felkészülést igényeltek. A szimpla technikai eszközök (kommunikáció, fellépés, konfliktuskezelés stb.) átbeszélésén túl lehetőségem volt a személyiségemből adódó csapdák kielemzésére, amelyből sokat tanultam."

 E.ON Hungária Zrt, felsővezetői coaching 

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »