Fejlesztési axiómáink

  • Hiszünk abban, hogy a vezetői hatékonyság kulcsa a szaktudás és a tapasztalat mellett a vezető személyisége.
  • Hiszünk abban, hogy a szakmai hozzáértés mellett a kiváló üzleti teljesítmény eléréséhez elengedhetetlen az emberi oldalra fordított kiemelt figyelem.
  • Hiszünk a tanuló szervezetek kialakításában, a szervezeti kultúra fejlesztésének a szervezet hatékonyságára és eredményeire gyakorolt kedvező hatásában.
  • Egyetlen tréninggel nem lehet rendszereket átalakítani, de a szisztematikusan megtervezett, egymásra épülő, a szervezetet horizontálisan és vertikálisan egyaránt átfogó tréningsorozatok és az ezekkel összehangolt vezetői coachingok valódi hozzáadott értéket teremtve nagymértékben hozzájárulnak a szervezet piaci sikerességének növeléséhez.
  • Minden tapasztalati tanuláson alapuló készség- és személyiségfejlesztési törekvés hatásfokát nagymértékben megnöveli a folyamatelvű, egymásra épülő, azonos tanácsadók által vezetett, zárt célcsoportos folyamat (szemben az egyedi, izolált tréningekkel).
  • A csapatépítés nem önálló fejlesztési elem vagy fókusz  - a megfelelő diagnosztikára alapozott,  gondosan azonosított, valós szervezeti igényekre specifikusan kidolgozott és magas szakmai színvonalon megtartott kompetencia-fejlesztő tréningprogramoknak a kompetenciák fejlődésén túli  szükségszerű hozama a csapat épülése is.
  • A készségfejlesztési munka hatásfoka és eredményessége a klasszikus közgazdasági modellek segítségével, nyers „forintosított” módon közvetlenül nem mérhető, az elért eredmények „puhán” épülnek be a fejlesztésben részt vevő munkatársak és csoportok hatékonyabb működésébe, valódi hozzáadott értéket teremtve a szervezet számára, növelve  a profitabilitást.
  • A humánerőforrás fejlesztésére fordított idői és anyagi befektetések hosszú távon és indirekt módon - de busásan -  térülnek meg.
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »