Ló mediálta coaching

A Ló Mediálta Coaching innovatív megközelítés, melynek középpontjában a Ló Mediálta Vezetői Tréning módszertani elemei állnak az egyéni vagy team helyzethez igazítva.  A módszertan részben saját fejlesztő munka eredményeképpen, részben pedig nemzetközi lovas trénerképzéseken illetve speciális, ló mediálta önismereti- és pszichoterápiás képzettség megszerzése során alakultak és ötvöződtek egyedi, „éles” coachinghelyzetekben is rendkívül hatékony eszközkészletté.

A folyamatban való részvételhez nem szükséges semmiféle előzetes lovas tapasztalat vagy lovaglótudás -  ez esetben a ló nem a „hagyományos“ szerepében jelenik meg, hanem mint élménymediátor és kommunikációs partner. Ugyanakkor intenzíven használjuk a ló-lovas kapcsolat és együttműködés mentális aspektusait mint a szervezeti egységek, munkatársak vezetésének metaforáját.

A fejlesztési munka a fókuszolás – ló mediálta élménybázisú tanulás – megbeszélés/feldolgozás hármas tagolás mentén szerveződő ülések sorozata. A folyamatban külön hangsúlyt fektetünk a személyes fejlődéssel kapcsolatos akadályok, rejtett ellenállások és az ún. menedzser dilemmák problématerének feltérképezésére, azonosítására és feloldására.

Az általunk kidolgozott Ló Mediálta Coaching folyamatban a lovakkal való bánásmódot és együttműködést, valamint a ló-ember kommunikáció különböző formáit használjuk ki az önreflektivitás és a vezetői készségek fejlesztésének és a vezetői elakadások, dilemmák megoldásának területén.
E rendhagyó coaching során a lovakkal való együttlét és együttdolgozás katalizátorként működik azon tapasztalatok és ismeretek megszerzésében, amelyekkel részvevőink eredményesebb, hatékonyabb és elégedettebb vezetővé válhatnak.

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »