Vissza az előző oldalra Semsey Zsófia

Semsey Zsófia

2010-ben végeztem pszichológusként (KGRE) és még ugyanebben az évben lovas pszichoterapeuta (MLTSZ) és készségfejlesztő tréner (MPT), 2015-ben nemzetközi lovastréner képesítést szereztem. Jelenleg tanulmányaimat klinikai szakképzésen (PTE) és pszichoterapeuta (TEPKI) képzésen folytatom tovább. 2006 óta folyamatosan dolgozom trénerként, 2011 óta életvezetési tanácsadóként is.

Coach-ként, szervezet- és vezetőfejlesztő szakemberként meggyőződésem, hogy önmagunk folyamatos fejlesztése elengedhetetlen a szakmai sikerességhez és a hatékony működéshez - akár munkavállalóként,  akár a szervezet vezetőjeként dolgozunk.

Szakmai érdeklődésem fókuszában a vezetői önismeret áll. Módszertanilag sokszínűségre törekszem, felhasználva a legújabb szervezet- és vezetőfejlesztői módszereket, modelleket és szemléletet (akció tanulás, coaching szemléletű vezetés, stb.). Eszközeimet mindig az egyénhez, a csoporthoz és a helyzethez illesztem (figyelek, visszajelzek, facilitálok, integrálok).

Hiszem, hogy önmagunk megismeréséhez szükségünk van hiteles, objektív tükrökre, melyeket egymás visszajelzésein túl a leghatékonyabban a lovak segítségével kaphatunk meg. Így a lovak aktív résztvevői és segítői mind a szervezet- és vezetőfejlesztői, mind a klasszikus pszichológusi tevékenységemnek is.

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »