Vissza az előző oldalra Sáfrány Kinga

Sáfrány Kinga

Szervezetfejlesztő pszichológusként 19 éve tartok képzéseket és támogatok vezetőket, csapatokat és egyéni folyamatokat. Trénerként és coachként jelen vagyok és figyelek. Engedem, hogy vigyen a kíváncsiságom. Vezetek Action Learning csoportokat és képzek facilitátorokat. A Gestalt módszertannal 2000-ben találkoztam Amerikában, s azonnal beleszerettem. Megtanított a jelenben lenni és elfogadni azt, ami van. És bátornak lenni, hogy elengedjük azt, ami már nem támogat többé: a berögzült, feleslegessé vált mintákat.

Szeretek és merek is kísérletezni. Általában a rendszer működése és a határok tudatosítása mellett végül kiderül, hogy hol és hogyan tudnak megnyílni a változás új lehetőségei. Ehhez nélkülözhetetlen az egyéni és szervezeti erősségek és vakfoltok láttatása.

Erősségem a változás rendszerszintű paradox kezelése, a berögzült sémák elengedése, új, friss szemléletmód megteremtése, továbbá a konfliktusok szelíd konfrontáció által való feloldása. Azaz a bizalom alapú együttműködés, mely valódi önbizalmon nyugszik. Ezért gyakran kérek és adok is visszajelzést kapcsolatunk és a folyamat alakulásáról, mivel minden változás a jelenben tükröződik: az itt és most-ban.

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »