Vissza az előző oldalra Rendes Péter

Rendes Péter

Munka- és szervezetpszichológusként végeztem az ELTÉ-n, azzal a céllal, hogy segítsek a szervezetekben dolgozóknak egy teljes és boldog szakmai életet élni. Pályám során döntően informatikai vállalatoknál dolgoztam tanácsadóként, HR szakértőként, trénerként, coachként és képzési vezetőként. Coachképzésem a megoldásközpontú iskolát követte az ICF kompetenciáira és minősítési rendszerére támaszkodva, mely úton 2016-ban a Professional Certified Coach minősítés megszerzése volt a legfontosabb eddigi mérföldkövem. Rendszeresen részt veszek egyéni szupervízión, amire nemcsak fejlődési lehetőségként, de minőségbiztosítási eszközként is tekintek.

Munkám során elsősorban megoldásközpontúan dolgozom ügyfeleimmel, melyet a humanisztikus tanácsadás értékei és eszközei egészítenek ki. Hiszek abban, hogy minden ember alapvető jellemzője a folyamatos fejlődés és a saját potenciál kiteljesítésére való törekvés. Az ügyfél a saját helyzetének szakértője, így coach-ként a feladatom, hogy segítsem céljainak megfogalmazásában, az őt körülvevő világ megértésében, saját erőforrásainak és erősségének megismerésében és abban, hogy az önmegvalósítás útján haladva reális és célravezető következő lépéseket fogalmazzon meg. Az ezen az úton való támogatásban jellemzően jövő- és akcióorientáltan tükrözéssel, átkeretezéssel és kitartó erőforráskereséssel kísérem ügyfeleim.

Csoportos munkában jellemzően önismeret alapú vezetőfejlesztésben, teljesítményértékeléshez kapcsolódó vezetői kompetenciafejlesztésben dolgoztam, segítve a vezetőket saját szerep- és eszköztáruk bővítésében, mentoring és coaching kompetenciákat is fejlesztve. Képzési filozófiám integratív – tréning, csoportos coaching eszközöket gyakran kombinálok megoldásközpontú vagy akár mindfulness alapú szemlélettel.

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »