Vissza az előző oldalra Magyar Attila

Magyar Attila

Hogy lehetek az, akinek látni szeretném magam? Ez volt az egyik legfontosabb kérdés, ami nagyon sokat foglalkoztatott az elmúlt évtizedekben. Talán ezért is sikerült többféle végzettséget (mérnök, pszichológus, szociális szervező stb.) és rengeteg tapasztalatot gyűjtenem nagyon eltérő munkaterületeken és helyzetekben.

A tanácsadó szót tartom a leginkább alkalmasnak arra, hogy leírjam azokat a tevékenységeket, amiket a mindennapok során végzek. Ez a sokrétű tevékenység az egyéni, a csoportos értékelésektől kezdve a coaching-on és szervezeti fejlesztéseken át a klasszikus tréneri munkát is magában foglalja. A munkámról való gondolataimat egyetemi óráimra készülve szoktam összerendezni. Az egyetemi oktatást azért végzem, mert szeretem megosztani tudásom érdeklődő fiatalokkal.  

Dolgoztam kis- és nagyvállalat belső és külső konzulenseként, beosztottként és irányítóként. Széleskörű tapasztalatokat szereztem a személyzet-kiválasztás, tréningek és támogató-fejlesztő folyamatok terén. Szervezetpszichológusi szakképzettségem, több éves vezetői gyakorlatom és többféle fejlesztési módszertanban szerzett jártasságom ad kellő alapot ahhoz, hogy ismereteimet mások számára is átadjam.

A konkrét helyzetben alkalmazott módszert mindig a velem dolgozó személy, csoport előzetes tapasztalatai, aktuális helyzete és céljai alapján választom meg. Az általam leginkább kedvelt technikákat a dramatikus feldolgozások, a tranzakcióanalitikus és a gestalt módszertanú megközelítések jelentik. Fontos, hogy mindig legyen látható, megfogható, érzékelhető változás a közös munka során.

Több ezer óra tanácsadói tapasztalat után került sor arra, hogy megismerkedtem a Process Communication Modell-lel (PCM), amit kifejezetten coaching hangsúllyal dolgoztak ki a rendszer megalkotói. Hiszek abban, hogy a PCM megismerésével tényleg könnyebbé válik az emberek megértése, irányítása, vezetése és a velük való foglalkozás, ezért ajánlom olyanok figyelmébe, akik egy új megközelítést szeretnének megismerni és fejlődni.

Mindennapjaimat 3 gyerekem és feleségem színesíti, akik nagyon sokszor olyan helyzetek elé állítanak, amilyeneket még soha nem éltem át. Szeretem ezeket a kihívásokat!

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »