Vissza az előző oldalra Helmich Katalin

Helmich Katalin

2002-ben végeztem pedagógia szakon az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán, 2007-ben a PTE Alkalmazott Pszichológia Doktori Iskolájában szereztem abszolutóriumot. Egy kétéves akkreditált trénerképzést követően for- és nonprofit szervezetek felkérésére 2004 óta dolgozom szervezetfejlesztő trénerként, tanácsadóként. Főállásban gyerekek számára élményt nyújtó, kommunikációjukat és együttműködő képességüket feltáró és fejlesztő kulturális intézmény munkáját vezetem (PIM Mesemúzeum).

A különböző feladatterületeken való munka során kialakuló felkészültségem és összegyűlő tapasztalataim egyre jobban kiegészítik és erősítik egymást, annál is inkább, mivel az érintettek tekintetében minden területen és feladathelyzetben központi jelentőségű a saját belső kognitív és motivációs erőforrások feltárása, mozgósítása és folyamatos fejlesztése. Ennek pedig döntő fontosságú következménye mind a feladatteljesítés eredményességének fokozódása, mind pedig a személyes elköteleződésen nyugvó elégedettség és rendezettség, az énintegritás.

Tanácsadói munkámban ügyfeleim számára ezt az utat igyekszem megtalálni és támogatni, hogy - munkaszervezeti helyük minél teljesebb körű áttekintésével és elemzésével párhuzamosan - megfelelő önismeret, reális célkitűzések és hatékony időgazdálkodás alapján sikeresek és elégedettek legyenek.

 

 

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »