Vissza az előző oldalra Hámori Judit

Hámori Judit

A humánerőforrás menedzsment három kiemelt szerepében szerzett tapasztalataim teszik komplexxé és szinergikussá vezetői tanácsadói munkáimat: 1. vezetőkiválasztás, 2. szervezetfejlesztés, és 3. egyéni coaching. Pszichológusi diplomával 15 éve dolgozom ezeken a területeken, a pályafutásom első éveit meghatározó mentálhigiénés munkáim pedig kiváló alapot adnak egyéni- és csoportdinamikai jelenségek tudatos kezelésében, amelyet a kiváló minőségű tanácsadói munka elengedhetetlen feltételének tekintek.

Hitvallásom, hogy munkám csak akkor vezethet sikerre, ha mindig szem előtt tartom az egyén, a személyiség, az egyedi entitás jellemzőit: a versenyszférában és a versenyszférán kívül egyaránt, szervezeti, szervezeti-egység szintű, és egyént célzó fejlesztési munkáimban, minden esetben a szereplők vagy résztvevők sajátosságainak figyelembevételével dolgozom.

Vezető képzés-fejlesztési kompetenciáim gyökerei a SOTE Pszichiátriai és Neurológiai Intézete gyakornoki státuszáig vezethetők vissza, ahol az izlandi gyökerű Integrált Pszichiátria Ellátás módszertanának követője lettem. Az iskola alaptétele a páciensek és legközelebbi környezetük, a családtagjaik egy egységként való megragadása: a betegség állapot felelősségének megosztása, és nem utolsó sorban megelőzésének és ellátásának közös, személyre, családra szabott megoldási eljárásainak kidolgozása - pszichoedukációra alapozva.

Tanácsadó, tréner, facilitátor, moderátor, coach, workshop vezető – sokféle feladatkörben kapok felhatalmazást, a mandátumaim során követendő alapértékeim ettől függetlenül állandóak: felelősség, önreflexió, rugalmasság, tudásmegosztás, professzionalizmus, transzparencia.

Személyes credomat még egy további szempont egészíti ki, a folyamatos önfejelsztés és tanulás: ezért hiszek és dolgozom fejlesztő-vezetői szemlélet átadásban, tanuló szervezetek támogatásában és kialakításában. Autentikus csak így lehetek.

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

EAHAE Konferencia 2017

HORSPECTIVES - Integrate All Your Inspiration a címe a majdnem két hetes programsorozatnak, melynek…

Kurzusok Pataky Katával

"Már egy ideje érzem, hogy szükség van arra is a kurzusokon, hogy a résztvevők…

Még több hír »