Vissza az előző oldalra Bakanek Bianka

Bakanek Bianka

A Budapesti Corvinus Egyetem esélyegyenlőség és szociálpolitika szakirányú alapképzése után kommunikációtervezőként diplomáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem mesterszakán. A humán fejlesztés irányába tett első lépésként 2011-ben akkreditált coach képesítést szereztem, majd a GROW Csoport 190 órás készségfejlesztő trénerképzésén alapoztam meg tréneri eszköztáram. Nemzetközi lovastréneri és készségfejlesztő lovastréneri képesítéseim megszerzése után jelenleg a Metropolitan Egyetem posztgraduális OD szervezetfejlesztési szaktanácsadó hallgatója vagyok.
 
Változatos tanulmányaim mellett már több mint 15 éve állandó kísérőm, alakítóm és mozgatóm a lovakkal való kapcsolat. Csaknem egy évtizedes versenyzői múlt után 2011-ben szakedzői minősítést szereztem, szabadidőmben azóta is tanítom a lovaglás és a lóval való együttműködés alapjait, ami az állatok őszinte és ösztönös visszajelzésein keresztül folyamatos önismereti fejlődést és tanulást is jelent. Küldetésemnek tekintem, hogy minél többeknek segítsek belenézni ebbe a lovak által tartott tükörbe, de most már a "talajon maradva", ló asszisztálta tréningfolyamatok vezetőjeként.

 

Versenyzőként, edzőként, újságíróként, kommunikációs szakemberként szerzett tapasztalataim és változatos tanulmányaim tudatos integrálása folyamatosan inspirál és megalapozza a tanácsadói munkámban elém kerülő felkérések, kihívások és problémák sokszempontú vizsgálatát és megoldását. Kiemelt érdeklődési területeim a kommunikáció, konfliktuskezelés, együttműködés-fejlesztés és a változástámogatás.

 

 

EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »