Hírek

Munkajogi Konferencia

Munkajogi Konferencia

Idén XI. alkalommal rendezik meg a Magyar Munkajogi Konferenciát Visegrádon. Az előadók között szerepel az EQ- Skill szakmai igazgatója és vezető tanácsadója is.

Az előadások témái a következők:

A vállalati alapértékek, a munkaadói márka és a humán tőke stabilitásának összefüggései - Munkajogi nyűgök és költségek optimalizálása. Tudásmegosztó interaktív előadó fórum.
/Hámori Judit, vezető tanácsadó  - EQ-Skill/

Vállalati jövőkép, vállalati küldetés és ami mögöttük áll: a vállalati alapértékek - szükséges, divatos, és szakmailag elvárt, hogy rendelkezzünk és foglalkozzunk ezekkel.

De vajon miben rejlik a vállalati alapértékek tényleges, kézzelfogható esszenciája? Hogyan támogat ez bennünket abban, hogy a megtartás, a teljesítményértékelés, a tehetség gondozás, és a kiválasztás HR rendszerei hatékonyabbak lehessenek? Hogyan vezet mindez ahhoz, hogy munkajogi adminisztrációs-, operációs-, és költségterheink lényegesen csökkenjenek? Kiknek és miért éri meg hogy megértsük és hatékonyan alkalmazzuk a vállalati alapértékeket? Hol és hogyan van a (felső)vezetésnek szerepe a stratégiai és gondos vállalati alapértékek megalkotásában?

Akciótanulás a HR szolgálatában
/Suhai Gábor, szakmai igazgató - EQ-Skill/

Az Akciótanulás (Action Learning) klasszikusan team coaching technika, melyet a vezetőfejlesztésben alkalmazunk. A módszertan kiemelkedő sajátossága, hogy multiplikálja a képzés-fejlesztés hasznosságát, egyszerre több szinten (üzleti, folyamat, kompetencia, kulturális, eszköztár, normatív) hoz fejlődést és hatékonyságnövekedést. A klasszikus megközelítésben alkalmazott Akciótanulás eredményei: konkrét vezetői problémák megoldása,a vezetői önismeret fejlődése, együttműködés-fejlesztés, „a vezető mint coach és mentor” működéshez szükséges készségek és szemlélet fejlődése, a szervezeti kultúra formálása.

A műhelyen a résztvevők bepillanthatnak a módszertan működésébe, valamint rövid esettanulmány segítségével mutatjuk be, hogyan alkalmazható az Akciótanulás módszertana annak érdekében, hogy 1) hatékonyan támogassa a HR szervezeten belüli  (nem egyszer munkajogi kihívásokkal terhelt) munkáját 2) nagymértékben javítsa a HR munkatársainak személyes kompetenciáit 3) valódi tanuló szervezetté alakítsa a HR-t 4) intenzív tudásmenedzsment platformot teremtsen a HR szervezeten belül 5) költséghatékonyabbá tegye a képzés-fejlesztési folyamatokat.

A konferencia hivatalos honlapján megtalálhatóak a legfontosabb információk és a teljes program: 
http://www.munkajogikonferencia.hu/

 

Vissza az előző oldalra
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »