Hírek

Kurzusok Pataky Katával

Kurzusok Pataky Katával

Pataky Kata az erőszakmentes lókiképzés és bánásmód Monty Roberts által kidolgozott módszerének egyik legkiválóbb hazai képviselője. Iskoláját Amerikában, „az igazi Suttogónál” végezte el és 2010 óta oktatja a módszert Magyarországon. 2016-tól

"Már egy ideje érzem, hogy szükség van arra is a kurzusokon, hogy a résztvevők önmagukba is jobban belenézzenek, illetve segítséget kapjanak a bennük zajló érzések és gondolatok megértéséhez. Hiszen a lovakkal való foglalkozás fantasztikus fejlődést és változásokat idéz elő az emberekben. Ezért úgy döntöttünk, hogy még izgalmasabb és teljesen egyedülálló foglalkozással tesszük színesebbé a kurzusokat." - fogalmaz Kata. És valóban, a lóval való találkozás már önmagában, a több napon át tartó mélyebb foglalkozás, fejlesztési és fejlődési folyamat pedig hatványozottan indít be komoly önismereti tapasztalásokat. Ezek tudatosítása nem csak a lóval való kapcsolódásban, hanem a résztvevők hétköznapjaiban is letisztultabbá, érthetőbbé teszik sikereiket, kudarcaikat, indulataikat és örömeiket egyaránt.

2016-tól Kata két hetes Intro és egy hetes Csikóindító kurzusain az EQ-Skill tanácsadói egy-egy napban segítenek majd megérteni és megfoghatóvá tenni azt a tükröt, amelyet a lovak nyújtanak.

 

Vissza az előző oldalra
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »