Hírek

Februári Platform

Februári Platform

Finnországból és Győrből is bekapcsolódtak a szakmai párbeszédbe az idei első Lovas Platformon, melynek fő témája ezúttal a fejlesztés, fejlődés a lovastréningben és –coachingban volt.

Milyen lovas képzésekről tudunk Magyarországon? Mihez adnak ezek jogosítványt és mihez nem? Milyen irányzatok és lehetőségek vannak, hol érdemes képződni, milyen tényezőket érdemes felmérni előtte?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések megvitatásával indult a Lovas Platform pénteken, Suhai Gábor vezetésével. Szép számmal gyűltek össze az érdeklődők - többek között - a lovas és HR szakmából, a Budapesti Corvinus Egyetemről, sőt Finnországból Schreithofer Nóra, HorseDream lovastréner is csatlakozott Skypeon keresztül a fórumhoz. 

A lovas képzések megvitatása után a coaching, tréning és mentoring fogalmainak tisztázása és megvitatása következett. A résztvevők sokszínű tapasztalataiból adódóan, inspiráló és tanulságos beszélgetés alakult ki a témában. Első sorban a határtartással valamint a tudatos és felelős szakmai jelenléttel kapcsolatban került sor izgalmas véleménycserére.

A következő Lovas Platform témája: 

A lovastréning és –coaching helye és lehetőségei hosszabb fejlesztési folyamatokban

 „Szeretnénk bemutatni és közösen megvitatni, hogyan illeszthető hosszabb (akár egyéni, akár csoportos) fejlesztési folyamatokba a lovas módszertan, milyen más megközelítésekkel és módszertanokkal kombinálható úgy, hogy az azok szinergiát és a résztvevők számára érdemi tanulási felületet teremtsenek.  Az elméleti kapcsolódási pontok bemutatása mellett elhangzanak majd esettanulmányok is, és az alkalomra szeretnénk vendégül látni a megrendelői oldal azon képviselőit is, akik lovas és „lovatlan” módszertanok kombinációjában szereztek sajátélményt a vezetőfejlesztésben. Várjuk mindazokat, akik dolgoznak, dolgoznának a módszertannal, s természetesen minden SZMT-s, SZMT-közeli és SZMT-n kívüli érdeklődőt!” - Suhai Gábor, a program szakmai koordinátora

Időpont: 2015. március 27. péntek – 18:00-19:30

Helyszín: BKIK I. Krisztina krt. 99. 7. emelet

A márciusi platformra is várunk mindenkit szeretettel!

Vissza az előző oldalra
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »