Hírek

Coaching Camp 2015

Coaching Camp 2015

2015-ben is nagyon izgalmas programokkal kecsegtet a Coaching Camp.

Suhai Gábor, az EQ-Skill szakmai igazgatója Erőforrásmenedzsment a Team Coachingban címmel tart programot a Coaching Camp első napján.

A programról részletesen:

A team coaching – annak módszertanától függetlenül – általában olyan folyamat, amelynek során egy néhány főből álló csoport valódi eseteket, problémákat tár fel és old meg. A coach ebben a folyamatban inkább facilitátor, klasszikus értelemben coach-ként csak az esetfeldolgozást követő elemzés során dolgozik. Elvileg. A gyakorlatban azonban (miközben bízik az alkalmazott módszertanban és modellben, a csoportban és a folyamatban) számos olyan eszközt alkalmaz, amelynek semmi köze a hagyományos értelemben vett team coachinghoz: leginkább gazdálkodik a csoport – és főleg a témagazda – erőforrásaival annak érdekében, hogy a folyamat végére ne csak tanulás, belátás és megértés szülessen, hanem valódi felelősségvállalás és elköteleződés is. A 90 perc során hangzanak el esettanulmányok, módszertani tippek és természetesen lesz sajátélményű erőforrásfeltárás is.

A teamcoaching csak gyakorlatoreintáltan érthető meg – és csak így élhető meg, ugyanúgy, mint személyes és csoportos erőforrásaink. A résztvevők dolgozhatnak saját esetükkel, ránézhetnek saját személyes vagy szakmai erőforrásaikra, kipróbálhatnak néhány erőforrásmobilizáló – nem csak team coaching csoportokban alkalmazható – technikát és rövid esettanulmányokon keresztül megismerkedhetnek más lehetőségekkel is.

 

Időpont: 2015.06.18.

Jelenkezés: http://coachingcamp.hu/jelentkezes

További információ: www.coachingcamp.hu

Vissza az előző oldalra
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »