Hírek

Coaching Camp

Coaching Camp

Sztorik "ír bárd stílusban" - Suhai Gábor először vezetőedzőként a Coaching Campen!

Olyan mértékben lesz improvizatív a Suhai Gábor vezetésével tartandó workshop, hogy most még konkrét tematikája sem lesz. Akár egy igazi coaching folyamatban, itt is, az „itt és most”-ban íródó forgatókönyvben mindenki megtalálja a tapasztalati tudást, és az élménygyűjtést. Suhai Gábor számára első alkalommá válik a harmadszorra megrendezésre kerülő Coaching Camp. Hasonlóan másokhoz, ő is emberi kapcsolódásokat, beszélgetéseket, és sok-sok inspirációt vár az egymástól tanulástól.

Fontos, hogy előadóként egy rendezvényre érkezve, mindenki tisztában legyen azzal, hogy mit vár, mivel megy, és mit hozna el onnan. Suhai Gábor ezzel a kérdéssel nyilván sokat foglalkozott, hiszen az ő számára már teljesen kész a kép.
 
Szemléletváltás – szemléletesen

„Elsősorban tapasztalati tudást, szemléletet és élményeket szeretnék megosztani.” – kezdi a bemutatkozását a szakember. Mikor a részletekről beszél, akkor azért már nem ennyire egyszerűen színezett minden, hiszen ezeket a jelenségeket nehéz nevén nevezni. „A témaválasztást a bennem két éve indult folyamat indokolta. Akkor álltam át a munkámban a probléma- és megoldásfókuszú szemléletről az erőforrásokkal való intenzív foglalkozásra.” – állítja Gábor. A Coaching Campre nem módszertant, hanem inkább kelléktárat visz a vezetőedző. „Nem kész gondolatokat, vagy egy oldalon elférő modellt, hanem egy szemléletet mutatok be, amely számomra sikeresen integrálja mindazt, amit eddig a coachingról képzéseken és a munkámban elsajátítottam.” – sorolja Gábor.
 

A konkrét program menet közben alakul ki

„Nem tudom, mi lesz a konkrét program”- folytatta őszintén a szakember a beszámolót. A forgatókönyvet a műhelyen jelenlévők csoportjával közösen írják, és alakítják. Ez azért is fontos, mert ez analógiája minden team coaching folyamatnak. A workshop rendelkezésre álló ideje során a résztvevők közül páran biztosan dolgozhatnak saját esetükkel, ránézhetnek saját személyes vagy szakmai erőforrásaikra, kipróbálhatnak néhány erőforrás-mobilizáló – nem csak team coaching csoportokban alkalmazható – technikát, és rövid esettanulmányokon keresztül megismerkedhetnek más lehetőségekkel is. Ezek „garantáltan sztorik lesznek, olyan „ír bárd” stílusban előadva” – mondja Gábor. „Őszinte, érdemi visszajelzéseket, igénymegfogalmazást és aktivitást  várok reakcióként – nem csak a kilencvenedik percben, hanem folyamatosan. Enélkül kénytelen leszek a saját kottámból játszani, ami számomra kevésbé izgalmas, a résztvevőknek kevésbé hasznos.” – határozta meg azt, hogy mit jelent számára a vezetőedzői siker.

Új nézőpontok begyűjtése

Suhai Gábor először vesz részt a Coaching Campen, de – természetesen – már hallott a rendezvényről. Nagyon szimpatikusnak tartja a koncepciót, a szervezés profizmusáról is sok információja van. Ezekről az alapokról könnyen fogalmazhatta meg a szakember az elvárásait is: elsősorban nagy adag inspirációt, izgalmas szakmai és emberi kapcsolódásokat, beszélgetéseket vár, és remél. „Bízom benne, hogy a két nap minden percét dobbantódeszkaként tudom használni valamikor a jövőben. És remélem azt is, hogy azokon a műhelyeken, melyeken csoporttagként veszek részt, olyan élményben lesz részem, amikor a megszokotthoz képest a másik oldalon szerezhetek benyomásokat és új nézőpontokat.” – zárta a bemutatkozását a vezetőedző.

Időpont: 2015.06.18.

Helyszín: Gárdony 

További részletek és jelentkezés: www.coachingcamp.hu

Vissza az előző oldalra
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »