Hírek

A lovastréning helye

A lovastréning helye

A lovastréning és - coaching helye hosszabb fejlesztési folyamatokban, valós esetpéldán keresztül, személyes tapasztalat megosztással, az ügyfél oldalról. Vagyis igazán különleges Lovas Platformon vagyunk túl.

"A vezető elsősorban saját személyiségével dolgozik, ez nem megy önismeret nélkül, önismerethez pedig szükségünk van egy megfelelő tükörre. Ezt a tükröt képes megadni a ló."  - vezette be a márciusi Lovas Platformot Suhai Gábor, az EQ-Skill szakmai igazgatója. 

Kivételesen izgalmas beszélgetésen vehettek részt az érdeklődők, hiszen ez alkalommal az ügyfél oldalról hívtunk vendéget: Kiss - Kalló László, a Lufthansa Systems Infrastruktur felsővezetője számolt be ló mediálta tréning és coaching tapasztalatairól:
 "Nagyon érdekes tapasztalat volt számomra a lovakkal közös munka. azt vallom, hogy hogy fel lehet tárni egy problémát egy teremben is, de más a hatása, ha mindez egy lovardában, lovakkal történik. Olyan élményt ad, ami egyszerűen bevésődik az ember fejébe.  Tiszta és határozott kommunikáció, partnership és a tekintély viszonya és aránya, ezekről tanultam a legtöbbet a lovaktól, a lovakkal"

Legközelebb szemptemberben hívjuk össze újra a ló mediálta fejlesztés iránt érdeklődőket a Lovas Platform keretein belül.
Addig nyílt lovas programjainkon várunk szeretettel minden érdeklődőt! 

 

 

Vissza az előző oldalra
EQ Skill 1022 Budapest,
Bimbó út 5.
Telefon: +36 1 950 6754
Lovas tréningek - példaadó projektszemle
Tréningek - amire büszkék vagyunk
Coaching - a komplex szemlélet jegyében
Hírek
Train the Trainer 2021

2021 júlis 20-21.-én nemzetközi képesítést adó, a Szervezetfejlesztők…

HorseDream TTT és HDPLW l

A Train The Trainer lovastréner képzés 22 éves nemzetközi hagyománnyal…

TrainTheTrainer 2017

 Az EAHAE képzési rendszerében akkreditált, a  Szervezetfejlesztők Magyarországi…

NVA 2017

 PÁLYÁZAT Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft.…

Különdíjas az NVA

Az Év Pro Bono kezdeményezése díj már korábban is létezett, de…

Még több hír »